Selecteer een pagina

Zorgmedewerker

Voor diverse groepen in Rotterdam zijn we op zoek naar zorgmedewerkers. Prokino biedt in Rotterdam zorg aan jongeren van 10 tot 23 jaar op verschillende leefgroepen.

Zorgmedewerker

Voor diverse groepen in Rotterdam zijn we op zoek naar zorgmedewerkers. Prokino biedt in Rotterdam zorg aan jongeren van 10 tot 23 jaar op verschillende leefgroepen.

Prokino is op zoek naar jou!


Prokino Zorg Rotterdam heeft een meidengroep, kamertrainingcentrum (KTC) en een structuurgroep.
We kijken samen met jou naar de beste match!

Ben jij een enthousiaste, proactieve en ervaren groepswerker?

Ben je op zoek naar een flexibele baan met onregelmatige diensten?

Kun jij samen met je collega’s een positief leerklimaat neerzetten dat aansluit bij de motivatie en interesse van jongeren en wil je een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling?

Heb je een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld HSAO Social Work) en een SKJ-registratie?

Wat ga je doen?

Je zorgt voor een goede sfeer op de groep en een positieve groepsdynamiek

Je biedt individuele- en groepsbegeleiding, hebt een voorbeeldfunctie richting de jongeren en maakt onderwerpen bespreekbaar

Je stelt de begeleidingsplannen op, stemt deze af met de gedragswetenschapper en evalueert regelmatig met de jongeren en hun netwerk

Je begeleidt en stimuleert kinderen en jongeren in de dagelijkse praktijk met het werken aan hun doelen en vergroten van hun vaardigheden en ondersteunt hierin ook je collega’s

Je participeert in caseload-overleg en teamvergaderingen

Wat bieden we jou?

Prokino vindt het belangrijk dat jij tevreden bent,
want alleen dan kunnen we samen de allerbeste jeugdhulp bieden.
Daarom bieden we jou:

Wat bieden we jou?

Prokino vindt het belangrijk dat jij tevreden bent, want alleen dan kunnen we samen de allerbeste jeugdhulp bieden. Daarom bieden we jou:

Een prettige werkomgeving, leuke collega’s en een goede werksfeer met volop ruimte voor eigen inbreng

Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de intentie tot verlenging, uren per week in overleg

Een salaris conform schaal 8 van de cao Jeugdzorg: € 2311 - € 3432 (bij 36 uur per week)

Werken bij

Als medewerker van Prokino lever je vanuit jouw persoonlijkheid en expertise een bijdrage aan het perspectief en de ontwikkeling van onze kinderen. Wij werken met meer dan 1.700 enthousiaste en betrokken collega’s op bijna 170 locaties door heel Nederland.

 

Kijk voor meer informatie op www.prokino.nl

Werken bij

Als medewerker van Prokino lever je vanuit jouw persoonlijkheid en expertise een bijdrage aan het perspectief en de ontwikkeling van onze kinderen. Wij werken met meer dan 1.700 enthousiaste en betrokken collega’s op bijna 170 locaties door heel Nederland.

 

Kijk voor meer informatie op www.prokino.nl

Meer weten of reageren?

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Claudia Verspeek 06-301 311 69 (leidinggevende KTC, structuur- en leefgroep) of Loes van Zuilen (leidinggevende meidengroep) via: 06-301 365 22.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan uiterlijk 1 juli 2019 een korte motivatie en je cv naar: werken010zorg@prokino.nl met als onderwerp: Vacature Zorgmedewerker.